24 Nisan 2024 , Çarşamba
Ana Sayfa / Bölgesel / Yaşlı Kadına Gasp Yaptı…

Yaşlı Kadına Gasp Yaptı…

Fazilet Karamanlı’nın (88) mendille ağzını kapatıp tokat attıktan sonra altınlarını gasp ettiği iddiasıyla gözaltına alınan Aziz L. (38), “Amerikan filmlerini çok izledim, oradaki suçlular yakalanmıyordu. Siz beni nasıl yakaladınız?” dedi.

Olay, 25 Eylül’de Çukurova ilçesi Huzurevleri Mahallesi’nde meydana geldi. İlaç şirketinde pazarlama görevlisi olarak çalışan Aziz L., işsiz kalınca 80 bin lira olan borcunu ödeyemedi. Aziz L., yaklaşık 1 ay önce Fazilet Karamanlı’nın kapısını çalıp, kendisini belediye anket görevlisi olarak tanıttı. Karamanlı’ya çeşitli sorular soran Aziz L., yanlız yaşadığını öğrendi.

Olay günü tekrar aynı apartmana gelen Aziz L., bu kez kapıyı açan Karamanlı’nın ağzını mendil ile kapattı. Aziz L., tokat atıp yere düşürdüğü Fazilet Karamnlı’nın kolundaki ve boynundaki altınları alıp kaçtı.

KAÇARKEN PARMAK İZLERİNİ SİLDİ

Aziz L kaçarken elindeki mendille, apartmanın giriş kapısında dokunduğu yerlerdeki parmak izlerini sildi. Olay yerine geldiği kendi otomobilini bırakıp, çevirdiği taksiyle Seyhan İlçesi Kocavezir Mahallesi’ne gitti. Burada bir giyim mağazına giren Aziz L., kendisine yeni bir tişört alıp, olayda kullandığı elbisesini çıkardı. Daha sonra tekrar olay yerine dönen Aziz L., otomobiline binerek evinin yolunu tuttu. Şüpheli ertesi gün, altınları farklı kuyumculara götürerek sattı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir