20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Yaşlı Adam 6 Aydır Bankta Yatıp Kalkıyor…

Yaşlı Adam 6 Aydır Bankta Yatıp Kalkıyor…

Eşi hayatını kaybeden ve hiç çocuğu olmayan 60 yaşındaki Mehmet Çelik, böbreklerinden rahatsızlanıp çalışamaz hale gelince 6 aydır gar önündeki bankta yatıp kalkıyor.

60 yaşındaki Mehmet Çelik yıllar önce evlendi. Ancak eşi rahatsızlanarak hayatını kaybetti. Bir daha evlenmeyen Çelik, 6 ay öncesine kadar il il gezerek bulduğu işte çalışarak geçimini sağlarken böbreklerinden rahatsızlandı. Hem rahatsızlığı hem de yaşlandığı için iş bulamayan Çelik, parasız kalınca ve akrabaları da bakmayınca Adana’ya geldi. Burada da kalacak yer bulamayan Mehmet Çelik, trenle geldiği Adana’da garda yanında getirdiği battaniye ile bankta yatıp kalkmaya başladı. Her gün yüzlerce kişinin gelip gittiği yerde Çelik, 6 aydır bankta yatıp kalkıyor. Çelik, havalar soğuk olduğu için bankta yatmanın çok zor olduğunu ancak mecbur olduğu için burada kaldığını, sıcak bir yuva istediğini, akrabalarının da kendisine bakmadığını söyledi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir