29 Mart 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Kültür-Sanat / Yaşar kemal’e ziyaret…

Yaşar kemal’e ziyaret…

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir ve Adana Büyükşehir Belediyesi’nin bazı bürokratlarından oluşan Adana Heyeti, Adana’nın yetiştirdiği dünyaca ünlü yazar Yaşar Kemal’in yoğun bakımda tutulduğu İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne giderek, yazarın eşiyle görüştü, doktorundan sağlık durumuyla ilgili bilgi aldı.

Eserleri çeşitli dillere çevrilerek dünyanın dört bir yanında okunan, Çukurova’yı ve Çukurova insanını anlattığı kitaplarıyla ölümsüzleşen Yaşar Kemal’in eşi Ayşe Semiha Baban’la bir araya gelerek, yazarın bir an önce sağlığına kavuşması için iyi dileklerini ileten Başkan Hüseyin Sözlü, yazarın doktorundan da bilgi aldı.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, Yaşar Kemal’in, Çukurova’nın yetiştirdiği dünyaca ünlü sanatçılardan biri olduğunu ifade ederek, iyi haberlerini almayı umduklarını kaydetti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Gündoğdu’da Uluslararası Üniversite Fuarı yapıldı…

EducationUSA Adana Merkezi ve Admittance Education işbirliğiyle Adana Gündoğdu Koleji’nde Uluslararası Üniversite Fuarı yapıldı. Gündoğdu …

Tekin En Büyük Hayalini Açıkladı…

Tekin, Seyhan’da 2 yeni bulvar, yerinde kentsel dönüşüm, açılacak cadde ve sokaklar, altı otopark olacak …

Ç.Ü’DE “KUMAŞ TASARIM SERGİSİ”

  Güzel Sanatlar Fakültesi Sergi Salonunda açılan sergide öğrencilerin, “ Dokuma Atölye”, “Deneysel Kumaş Tasarımı” …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir