24 Nisan 2024 , Çarşamba
Ana Sayfa / Bölgesel / Yangın elektrik kontağından çıkmış…

Yangın elektrik kontağından çıkmış…

Ceyhan’da Hacı İbrahim Mahallesi İnönü Bulvarı’ndaki Ceyhan Keresteciler sitesinde çıkan yangın, elektrik kontağından…

Yangın kısa sürede yandaki iş yerlerine de sıçrayarak büyüdü. İhbar üzerine olay yerine Adana Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Ancak yangının büyümesi üzerine siteye Orman İşletme Şefliği ile çevre il ve ilçelerin itfaiye ekipleri de sevk edildi. Yangın 2 saatte güçlükle kontrol altına alındı. Yangında 1 otomobil, 1 kamyonet, 2 iş makinesi, çok sayıda kereste atölyesi ve mobilya mağazası kullanılmaz hale geldi. İtfaiyenin soğutma çalışmalarını tamamlamasının arından yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de yangın yerine gelerek yangın hakkında Adana İtfaiye Genel Koordinatörü Mustafa Dinçer’den bilgi aldı. Yangının elektrik kontağından çıktığı tahmin edilirken Sözlü esnafla sohbet etti.Site yöneticileri ve esnafla bir araya gelen Başkan Hüseyin Sözlü, can kaybı yaşanmamasına sevindiklerini söyledi. Esnaf, işyerlerinde çatı aksamının ahşap olmasından dolayı, yangının çok çabuk büyüdüğünü ve erken müdahale şansı bırakmadığını kaydetti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir