29 Mart 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Yakınının Cenazesinden Dönerken Hayatını Kaybetti…

Yakınının Cenazesinden Dönerken Hayatını Kaybetti…

Antalya’nın Manavgat ilçesinde Ercan Temir yönetimindeki minibüsün dün, Örenşehir Mahallesi Boztepe mevkisinde Savaş Kum idaresindeki tırla çarpışması sonucu hayatını kaybeden 26 yaşındaki İlhami Taş’ın cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu morguna getirildi.

Antalya’nın Manavgat ilçesinde minibüsle tırın çarpışması sonucu hayatını kaybeden İlhami Taş, Adana’daki bir yakınının cenaze töreninden döndüğü öğrenildi.
Cenazeyi almak için morga gelen Ali Taş, gazetecilere yaptığı açıklamada, oğlunun çalışmak için yazları Adana’dan Antalya’ya geldiğini söyledi. Oğlunun ölüm haberi sonrası ne yapacaklarını bilemediklerini aktaran Taş, “Bir yakınımızın cenaze törenine katılmak için Adana’ya gelmişti. Antalya’ya döndüğü gün kazada öldü. Kazanın detaylarını burada öğrendik. Her gün trafik kazalarında birçok insanı kaybediyoruz. 26 yaşındaki çocuğumu kaybettim. Yazık değil mi, günah değil mi bana?” diye konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir