19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Yağmur Uyarısı…

Yağmur Uyarısı…

Çukurova Bölgesi’nde halen devam eden yağışların, yarından itibaren Mersin, Adana, Osmaniye ve Kahramanmaraş’ta yer yer çok kuvvetli ve şiddetli olması bekleniyor.

Meteoroloji Adana 6. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre, halen yer yer devam etmekte olan yağışların, etkisini artıracağı, kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde olacağı belirtildi. Etkisini artıran yağışların yarın öğle saatlerinden itibaren Mersin ve çevresinde, öğleden sonra ve akşam saatlerinde de Adana, Osmaniye ve Kahramanmaraş çevrelerinde kuvvetli, yer yer çok kuvvetli ve şiddetli olacağı kaydedilen açıklamada, yetkililer ve vatandaşlar uyarıldı.

Meteoroloji yetkilileri, şiddetli yağışlar nedeniyle meydana gelebilecek sel, su baskını, heyelan, ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayı gibi olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmalarını belirttiler.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir