29 Mart 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / “Vatandaşlarımız, Sosyal Markete Katkıda Bulunmalı”…

“Vatandaşlarımız, Sosyal Markete Katkıda Bulunmalı”…

Vali Mahmut Demirtaş, yeni ve modern bir hizmet binası kazandırmak için gerekli çalışmaların sürdüğü Seyhan İlçe Kaymakamlığı bünyesinde faaliyet gösteren Sosyal Yardımlaşma Vakfı’nda incelemelerde bulundu. Demirtaş, “Sosyal markete vatandaşlarımız katkı koymalı” dedi.

Seyhan İlçe Kaymakamlığı görevini vekaleten yürüten Vali Yardımcısı İsmail Hakkı Ertaş ve İl Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Gökhan Sezer’in de hazır bulunduğu incelemeleri sırasında yetkililerden bilgiler alan Vali Mahmut Demirtaş, sosyal yardımlaşma vakfının gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgiler aldı ve yaşanan yoğunluktan dolayı vakfin hizmet alanının genişletilmesi yönündeki taleplerin dile getirilmesinin ardından, bu konudaki çalışmaların bir an önce başlatılması talimatı verdi.

Vali Mahmut Demirtaş, Sosyal Yardımlaşma Vakfı’ndaki incelemeleri ve yetkililerden bilgi almasının ardından, kaymakamlık bünyesinde bulunan ve ihtiyaç sahibi muhtaç vatandaşların çeşitli gereksinimlerini karşılayan “Sosyal Market”te incelemelerde bulundu.

Vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanmasında önemli bir misyonu yerine getiren “Sosyal Market” uygulamasının yaygınlaşmasının hayli yararlı olacağına inandığını belirten Vali Mahmut Demirtaş, uygulamayı yaşama geçiren yetkililere teşekkür ederek, tüm vatandaşları sosyal markete katkıda bulunmaya çağırdı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir