20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Varlı’dan Bayram Mesajı…
MHP ADANA MİLLETVEKİLİ MUHARREM VARLI, MİLLİ MÜCADELEYE İLHAM KAYNAĞI OLAN VE İLK MİLLİ MÜCADELE ZAFERİNİN KAZANILDIĞI ADANA’YA “İSTİKLAL MADALYASI” VERİLMESİ İÇİN MECLİS BAŞKANLIĞI’NA KANUN TEKLİFİ SUNDU. (İHA/ADANA-İHA)

Varlı’dan Bayram Mesajı…

Milliyetçi Hareket Partisi Adana Milletvekili Muharrem Varlı Ramazan Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Milletvekili Varlı kutlama mesajında Mübarek Ramazan ayının ardından yeni bir bayrama daha ulaşmış bulunmaktayız. Bayram; paylaşmanın, dayanışmanın, hatırlamanın ve gönüllere girmenin eşsiz bir fırsatıdır. Dostluğun, yakınlığın, hal ve hatır sormanın manevi miladıdır. Bayram süresince büyükler ziyaret edilecek, küçükler sevindirilecek, umutlar tazelenecektir. Dargınlıklar bitecek, yüreklerde vuslat tomurcukları açacak, ertelenmiş kucaklaşmalar ve gecikmiş buluşmalarla kardeşliğimiz daha da pekişecektir dedi.

İçinde bulunulan kutsal günlerin. Türkiye’ye, İslam dünyasına ve tüm insanlığa barış,huzur.istikrar ve refah getirmesini ve dünyanın çeşitli bölgelerinde yaşanan acıların sona ermesini temenni eden Milletvekili Varlı,Dini bayramların özünde var olan değerlerle,Herkese insani sorumluluklarını hatırlatan bir yönün bulunduğunu ve Vatandaşları’nda bunun şuuruyla,Gönül ve ruh birliği içinde bayram günlerini maneviyatına uygun şekilde değerlendireceklerine yürekten inandığını ifade etti.

Milletvekili Varlı Ülkemizin ve komşu coğrafyaların dirliğe, birliğe ve sağduyuya ulaşması en büyük arzumuzdur. Allah’tan niyazım odur ki, her günümüz bayram olsun, her anımız sevinçle dolsun. Bu vesileyle aziz milletimin mübarek Ramazan Bayramı’nı içtenlikle tebrik ediyor, en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Bütün İslam aleminin ramazan bayramı kutlu olsun dedi

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir