25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Varlı’dan Anneler Günü Mesajı…
MHP ADANA MİLLETVEKİLİ MUHARREM VARLI, MİLLİ MÜCADELEYE İLHAM KAYNAĞI OLAN VE İLK MİLLİ MÜCADELE ZAFERİNİN KAZANILDIĞI ADANA’YA “İSTİKLAL MADALYASI” VERİLMESİ İÇİN MECLİS BAŞKANLIĞI’NA KANUN TEKLİFİ SUNDU. (İHA/ADANA-İHA)

Varlı’dan Anneler Günü Mesajı…

Milliyetçi Hareket Partisi Adana Milletvekili Muharrem Varlı “8 Mayıs Anneler Günü” nedeniyle bir mesaj yayımladı.

“Dünya var olduğundan bu yana en temel ve sonsuz sevginin, şefkatin, özverinin, sabrın, mücadelenin ve hoşgörünün sembolü olan en kutsal varlıklarımız annelerimiz başımızın tacıdır. Doğumdan itibaren en saf ve temiz duygularıyla bizleri karşılıksız sevginin en güzel örneğini göstererek yetiştiren, hayatımıza ışık tutan ilk öğretmenimiz, en değerli varlığımız annelerimiz, ailemizin ve toplumumuzun temelidir.
Geleceğimizin de teminatı olan, birlik ve beraberliğimizin en büyük güvencesi annelerimizin hakkını ödemek mümkün değildir. Dünyanın en kutsal görevlerinden birini yerine getiren eli öpülesi annelerimiz cennetle müjdelenmiştir.
Milletvekili Varlı Annelerimize emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, gurur duyacakları evlatlar olmak, annelerimiz için en büyük mutluluktur. Annelerimizi sadece anneler gününde değil, yaşamın her anında sevgi, saygı ve muhabbetle kucaklamalıyız. Başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere bütün annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutluyor, sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum.” Dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir