25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Valilik’den Pasaport ve Sürücü Belgesi Uyarısı…

Valilik’den Pasaport ve Sürücü Belgesi Uyarısı…

Adana Valiliği, pasaport ve sürücü belgesi işlemlerinin artık Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğü’nce yürütüleceğini duyurdu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, şunlara yer verildi:

“Hususi Damgalı (Yeşil) ve Hizmet Damgalı (Gri) Pasaportlar, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüklerince ve Umuma Mahsus (Bordo) Pasaport ile Sürücü Belgeleri ise İlçe Nüfus Müdürlüklerince verilmeye başlanacaktır. İlimizdeki Hususi Damgalı (Yeşil) ve Hizmet Damgalı (Gri) Pasaportlar, Döşeme Mahallesi’ndeki Hükümet Konağı B Blok Kat:-1 adresinde bulunan İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünün hizmet yerinde, Umuma Mahsus (Bordo) Pasaport ile Sürücü Belgeleri, Nüfus Müdürlüğü personelleri tarafından Meydan Mahallesi’ndeki Trafik Tescil Şube Müdürlüğü ile Pasaport Şube Müdürlüğünün mevcut hizmet binalarında Seyhan İlçe Nüfus Müdürlüğü tarafından verilmeye başlanacaktır. Seyhan, Yüreğir, Çukurova ve Sarıçam İlçe Nüfus Müdürlüklerinde (Kaymakamlık ve Nüfus Şeflikleri dahil) Pasaport ve Sürücü Belgesi iş ve işlemleri yapılmayacaktır. Ayrıca Pasaport ve Sürücü Belgeleri randevu işlemlerine 27.03.2018 tarihi itibariyle https://randevu.nvi.gov.tr web adresinden, Hususi ve Hizmet Damgalı Pasaport başvurularında kullanılması gereken talep formlarına https://randevu.nvi.gov.tr/#/nvi/pasaport-talep-formlari web adresinden erişim sağlanabilecektir.”

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir