25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Vali Süleyman Elban Çukurova Tekstil Ve Hazır Giyim Fuarı’nın Açılışını Gerçekleştirdi…

Vali Süleyman Elban Çukurova Tekstil Ve Hazır Giyim Fuarı’nın Açılışını Gerçekleştirdi…

Bu yıl hazır giyim sektörünü 2. kez buluşturacak olan Çukurova Tekstil ve Hazır Giyim Fuarı’nın açılış töreni Vali Dr. Süleyman Elban’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen fuarın açılış törenine; Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Vali Yardımcısı Muzaffer Şahiner ile Huriye Küpeli Kan, ilçe belediye başkanları, oda başkanları, kamu ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile sektör temsilcileri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan açılış töreni, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç ile Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar tarafından yapılan konuşmaların ardından Vali Elban’ın gerçekleştirdiği konuşmayla sürdü.

Vali Elban, bölgenin ilk ve tek Tekstil ve Hazır Giyim Fuarının Adana’da gerçekleştirilmesinden dolayı memnuniyet duyduğunu belirterek fuarın sektörün temsilcilerini bir araya getirdiğini kaydetti.

Konuşmasında, organizasyonun gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür eden Vali Elban “Adana, Çukurova; pamuğuyla, ipliğiyle, kumaşıyla, konfeksiyonuyla Türkiye’ye bu sanayiyi ilk defa getirmiş ve bu sanayiyle birlikte Türkiye’nin sanayileşmesine önemli bir rol oynamış, lokomotif görevini üstlenmiştir. Tekstilin fuarının da Adana’mızda yapılması ve gelişerek devam etmesi hatta önümüzdeki dönemde bu fuarın adının Adana’yla birlikte anılması bizim en önemli beklentimiz. Bu beklentimizin de gerçekleşeceğinden en ufak bir şüphemiz yok.” dedi.

2-5 Şubat 2022 tarihleri arasında ziyaretçilerine kapıları açık olacak fuarın açılış kurdelesi Vali Elban ile kent protokolü tarafından kesildi. Kurdelenin kesilmesinin ardından fuarda bulunan stantları gezerek firmaların yetkililerinden stantlarda sergilenen ürünler hakkında bilgiler alan Vali Elban, fuarın Adana’ya, bölgeye ve Türkiye’ye hayırlı olmasını temenni etti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir