18 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / VALİ ,MUSTAFA BÜYÜK,”ADANA DAHA İLERDE OLMALI…

VALİ ,MUSTAFA BÜYÜK,”ADANA DAHA İLERDE OLMALI…

Adana Valisi Mustafa Büyük, Adana’nın daha iyi bir noktaya gelmesi gerektiğine inandığını belirterek, ‘Adana bunu hak ediyor. Biz de elimizden geleni yapacağız. Bu noktada en büyük katkıyı basın kuruluşları sağlayacaktır’ dedi.
Vali Büyük, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ni (ÇGC) ziyaretinde insanlar gibi şehirlerin de moral ve motivasyona ihtiyacı olduğunu ifade etti. Büyük, “Şehrin moral motivasyonunu geliştirmek için ne yapabiliriz çalışması içerisine girdik. Bunun birinci şartının huzur ve diyalog ortamı olması gerektiğini gördük. İlk önce kurum ve kuruluşlar arası işbirliğini sağamaya yönelik bir ortam oluşturmaya çalıştık. Bundan sonra bu işbirliğinin somut neticelerini görmemiz gerekiyor. Adana, fevkalade önemli ve güzel bir şehir ama gelecekle ilgili umutlarını ve beklentilerini arttırmamız gerekiyor. Burada bir eksiklik hissediyorum. O eksikliği telafi etme adına uyumlu ve işbirliği içerisinde bir gayretin içerisindeyiz. Ben ümitliyim, sizde o olumlu havayı da görüyorum. Adana’nın daha iyiye daha güzele sahip olması gerektiğini ve bunu da hak ettiğini görüyorum. Bu noktada da elimizden ne gelirse samimiyetle gayret edip destek vereceğiz. Bu ortama en büyük katkıyı sağlayacak olanlar da basın yayın kuruluşlarıdır” şeklinde konuştu.
Adana Valisi Mustafa Büyük, konuşmasının ardından gazetecilerin sorularını cevapladı. Daha sonra ise Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nin hatıra defterine imzalayarak, ziyaretini tamamladı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir