26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Vali Elban’dan bayramda bir dizi ziyaret…

Vali Elban’dan bayramda bir dizi ziyaret…

VALİ ELBAN’DAN HASTANEDEKİ VATANDAŞLARIMIZA BAYRAM ZİYARETİ

Vali Dr. Süleyman Elban, Ramazan Bayramı vesilesiyle Yüreğir Devlet Hastanesini ziyaret etti.

Bayramı hastanede karşılamak zorunda kalan hemşehrilerimizin ve görevi başında bulunan sağlık personelinin bayramlarını kutlayan Vali Elban, “Bayram; hatırlandıkça, sevgiyi de tasayı da paylaştıkça anlamlı. Bu güzel bayram gününde hastanede tedavi gören hemşehrilerimizi yalnız bırakmak istemedik. Her bir hemşehrimize acil şifalar diliyorum. Büyük bir özveriyle görevi başında bulunan sağlık çalışanlarımıza kolaylıklar temenni ediyorum.” dedi.

Vali Elban’ın bayram ziyaretinde İl Sağlık Müdürü Uzman Doktor Halil Nacar da hazır bulundu.

VALİ ELBAN’DAN ŞEHİT AİLELERİNE BAYRAM ZİYARETİ

Vali Dr. Süleyman Elban, Ramazan Bayramı’nda da şehit ailelerimizi yalnız bırakmadı.

Şehit Polis Memuru Mustafa Turanlı’nın Çukurova’da, Şehit Piyade Uzman Çavuş İslam Akyüz’ün Sarıçam’da ve Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Ercan Sanca’nın Seyhan’da ikamet eden ailelerini ziyaret eden Vali Elban, kıymetli şehit yakınlarımızın buruk geçen bayramlarında yanlarında oldu.

Ziyaretleri sırasında şehit ailelerimizin Ramazan Bayramı’nı kutlayan Vali Elban, onların hal ve hatırlarını sorarak sohbet etti.

Şanlı bayrağımızın gölgesinde özgürce yaşamamızı sağlayan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle andıklarını ifade eden Vali Elban, “Ülkemizin her köşesinde huzur ve güvenliğin sağlanması için canlarından vazgeçen tüm kahramanlarımıza şükran ve minnet borçluyuz. Onlar, yaptıkları kahramanlıklarla çok yüce bir mertebeye eriştiler. Değerli şehit ailelerimiz de bu ülke, bu millet için en büyük fedakârlığı göstermektedir. Ne şehitlerimizin ne gazilerimizin ne de onları büyük bir vatan ve millet sevgisiyle yetiştiren anne ve babalarının hakkı ödenebilir.” dedi.

VALİ ELBAN SAYGIDEĞER BÜYÜKLERİMİZ VE DEVLETİMİZİN HİMAYESİNDE BÜYÜYEN YAVRULARIMIZIN BAYRAMLARINI KUTLADI

Bayramları gerçek bir bayram gibi yaşayabilmek ve herkesin bayram sevincine ortak olabilmek için ziyaretler gerçekleştiren Vali Elban, Seyhan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile Adana Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünü ziyaret etti.

İlk olarak Seyhan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde misafir edilen saygıdeğer büyüklerimizin Ramazan Bayramı’nı tebrik eden Vali Elban, tecrübeleriyle yolumuza ışık tutan büyüklerimizle tek tek sohbet etti.

Güzelliklerin paylaşarak çoğaldığı bayram gününde, oldukça samimi görüntülerin yaşandığı ziyarette kısa bir konuşma yapan Vali Elban, “Bu mübarek bayram gününde büyüklerimizle birlikte olmaktan, onların hayır dualarını almaktan mutluluk duyduk. Yaşlılarımız geçmişten devraldıkları bilgi ve yaşam deneyimlerini bizlerle paylaşarak bizlere kılavuzluk etmektedir. Bizler de büyüğüne saygı gösteren, onlara sahip çıkan medeniyet anlayışımızın bir yansıması olarak her zaman büyüklerimize sahip çıkmaya, onlara gereken hürmeti ve özeni göstermeye devam edeceğiz.” dedi.

Bayram ziyaretlerini sürdüren Vali Elban’ın sonraki durağı Adana Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü oldu.

Devletimizin himayesinde büyüyen çocuklarımızın bayram sevincine ortak olan Vali Elban, çocuklarla sohbet etti.

Bayramın çocuklarla daha anlam kazandığını ifade eden Vali Elban, “Çocuklar bizlerin geleceği, yarınlarımızın güvencesi. Onlar şimdi bizlere emanet, gelecekte de biz onlara emanet olacağız. Bu yüzden onlara gözümüz gibi bakmak boynumuzun borcu. Her bir çocuğumuzun bahtı açık olsun.” dedi.

VALİ ELBAN GÜVENLİK GÜÇLERİMİZİN BAYRAMINI KUTLADI

Vali Dr. Süleyman Elban, bayramlaşma programı kapsamında Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

İlk olarak Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Elban, burada polislerle bayramlaştı ve gerçekleştirilen yol kontrol ve denetim faaliyetleri hakkında bilgi aldı ve sürücülere kurallara uyulması konusunda uyarılarda bulundu.

Daha sonra İl Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali Elban, vatani görevini yerine getiren Mehmetçik’in ve İl Jandarma Komutanlığında görevli personelin Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Ülkemizin birlik ve beraberliğinin korunmasında, asayişin sağlanmasında büyük bir özveriyle çalışan jandarmamıza başarılı görevler dilediğini ifade eden Vali Elban, ülkemizde yürütülen güvenlik hizmetlerinin ayrılmaz bir parçası olan Jandarma Teşkilatının kurumsal kültürü, çalışma anlayışı, disiplini ve başarılı hizmetleriyle milletimizin gönlünde özel bir yere sahip olduğunu dile getirdi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir