25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Vali Elban, Türk Polis Teşkilatı’nın 176. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası’nı kutladı…

Vali Elban, Türk Polis Teşkilatı’nın 176. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası’nı kutladı…

Vali Süleyman Elban, Türk Polis Teşkilatı’nın 176. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.Elban, mesajında, kamu düzeninin sağlanmasından suçun önlenmesine yönelik çalışmalara, ortaya çıkan suçlardan faillerin yakalanıp kanun önüne çıkarılmasına, can ve mal güvenliğinin sağlanmasından milletin huzur ve güvenliğinin sağlanmasına kadar pek çok alanda yürüttüğü çalışmalarla emniyet teşkilatının, insanüstü bir azim ve gayretle örnek olduğunu belirtti.
Coğrafyanın tüm zorluklarına rağmen başta terör ve bağlantılı suçlar olmak üzere milletin huzuru, devletin bekası, istiklal ve istikbalin temini için büyük özveriyle polislerin sergilediği üstün çalışmaların her türlü takdirin üstünde olduğunu aktaran Elban, “Görevleri başında şehit olan kahraman polislerimizi rahmetle ve minnetle anarak ailelerine başsağlığı diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Vatandaşımızın daha güvenli, huzurlu ve adaletli bir ortamda özgürce yaşaması için gecesini gündüzüne katarak mesleğini icra eden emniyet teşkilatımızın değerli mensuplarını sevgiyle selamlıyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir