24 Nisan 2024 , Çarşamba
Ana Sayfa / Bölgesel / Vali Elban Muhtarlarla Bir Araya Geldi…

Vali Elban Muhtarlarla Bir Araya Geldi…

Vali Süleyman Elban, mahallelerin ihtiyaç ve taleplerini değerlendirmek üzere Seyhan Hurmalı Mahalle Muhtarı Ferudun Dağlık, Söğütlü Mahalle Muhtarı Ercan Karaoğlan, Mıdık Mahalle Muhtarı Yusuf Tanrıseven, Yüreğir Çamlıbel Mahalle Muhtarı Zeki Alagöz, Dedekorkut Mahalle Muhtarı Ali Polat, Sarıçam Mehmet Akif Ersoy Mahalle Muhtarı Yusuf Kılıç, Çukurova Salbaş Esentepe Mahalle Muhtarı Emine Meclis ve Mahfesığmaz Mahalle Muhtarı Kazım Tökgöz ile bir araya geldi.

Mahallelerin genel durumu hakkında muhtarlardan bilgi alan Vali Elban, yaptığı değerlendirmede muhtarların kent yönetiminin sahadaki en önemli paydaşı olduğunu belirtti.

Vatandaşlarımızın devlet kurumlarıyla ilişkilerinde aracı bir rol oynayan muhtarlarımızın vatandaşlarımıza kamu hizmetlerinin etkin ve hızlı bir şekilde ulaştırılmasında lokomotif bir görev üstlendiğini dile getiren Vali Elban, “Görev yaptıkları mahallelerde eğitim, sağlık, ulaşım, altyapı vb. sorunları tespit etmek, bu sıkıntılara dair çözüm önerilerinde bulunmak ve çözüme dair belediyeler, kaymakamlıklar ve valilik aşamalarında ilgili takibi yapmak gibi önemli görevleri yerine getiren tüm muhtarlarımıza başarılar diliyorum.” dedi.

Mahallelerin ulaşım, yol, eğitim ihtiyaçları ile bağımlılıkla mücadele konularının konuşulduğu ziyarette Vali Elban, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Ankara ili Çubuk ilçesi Yıldırım Evci Mahallesi’nde Bakanlığımızca oluşturulan hatıra ormanına muhtarlarımız adına dikilen fidanların bir anısı olarak hazırlanan sertifikaları, toplantıya katılım sağlayan muhtarlara takdim etti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir