23 Nisan 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / Vali Elban Karma Serginin Açılışını Yaptı…

Vali Elban Karma Serginin Açılışını Yaptı…

Vali Dr. Süleyman Elban, Adana Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı kuruluşlardan hizmet alan kadın, çocuk, genç, engelli ve yaşlılarımızın el emeği göz nuru ürünlerinin yer aldığı karma serginin açılışını gerçekleştirdi.

M1 Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte konuşan Vali Elban, serginin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ettiğini belirtti.

Hem kurumlarımızda kalan hem de kurumlarımızdan hizmet alan kadınlarımız, çocuklarımız, gençlerimiz ve büyüklerimizin yıl boyunca el emeği göz nuru şaheser niteliğinde eserler ortaya koyduğunu ifade eden Vali Elban, “Onlar bu eserleri siz değerli vatandaşlarımızla buluşturmak arzusunda olduklarını bizlere ilettiler. Alışveriş merkezimiz de bu etkinliğe destek olmak için ev sahipliği yapabileceklerini söylediler. Onlara da teşekkür ediyoruz. Böylelilikle bu güzel mekanda bu güzel eserleri hemşehrilerimizle buluşturuyoruz.” dedi.

Sergide çok özellikli eserlerin bulunduğunu söyleyen Vali Elban, “Buradaki eserler adeta sanat eseri niteliğinde. Emeği olan herkesin eline koluna sağlık. İnşallah siz hemşehrilerimizin ilgisiyle buraya gösterilecek taleple birlikte bu sanat eserlerini üreten kadınlarımız, yavrularımız, gençlerimiz, büyüklerimiz daha çok motive olacaklar ve önümüzdeki dönem içerisinde hem ürün çeşitliliği hem de ürün adedi bakımından kendilerini daha çok geliştirecekler. Belki de bir yıl bile beklemeden kısa bir süre içerisinde yeniden güzel, panayır havasında bir sergiyle onların eserlerini sizlerle buluştururuz diye temenni ediyorum. Sergiye katkı sunan herkesi kutluyorum.” dedi.

Konuşmasının ardından serginin açılışını gerçekleştiren Vali Elban, sergide yer alan ürünleri tek tek inceleyerek eserler hakkında bilgi aldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir