19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Vali Elban, ASKF’nin iftarına katıldı…

Vali Elban, ASKF’nin iftarına katıldı…

Vali Dr. Süleyman Elban, Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.
Ali Gülleri Spor Merkezi’nde düzenlenen program iftar yemeğinin yenmesi ve dualar edilmesiyle başladı.
Programda Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Dr. Ahmet Bozan’ın gerçekleştirdiği konuşmanın ardından kısa bir konuşma gerçekleştiren Vali Elban, şunları kaydetti:
“Birçok şeyi ertelemek zorunda kaldığımız iki yıllık pandemi sürecini hayırlısıyla sonlandırıyoruz. Bu süreçte birçok şeye de özlem duyduğumuzu anladık, çünkü insan sosyal bir varlıktır. Beraber olmaya, birlikte program yapmaya, beraber yemek yemeye, spor yapmaya, turizme, dışarıda bir şeyler yapmaya ihtiyacımız var. Pandeminin hafiflemesiyle birlikte bizler de artık bunların çoğunu yapmaya başlayabildik. En başta da sportif faaliyetlerimiz başladı. Çok şükür Adana’mızda son dönemde futbol, hentbol, voleybol, masa tenisi ve birçok amatör spor alanında ulusal ve uluslararası başarılar elde etmeye başladık. Ancak elde ettiğimiz başarı neredeyse nüfusunun %10’u kayıtlı sporcu olan bir ilde sevindirici olmasına rağmen yeterli bir gelişme değil. Spor faaliyetlerindeki başarımızın daha çok artması gerektiğini düşünüyoruz. Onun için de hem sporu hem sporcularımızı hem de spor insanlarımızı desteklemeye ve elimizden geldiğince alt yapı yatırımlarını çoğaltıp yeni yeni tesislerle sporcularımıza uygun alanlar oluşturmak için gayret gösteriyoruz.”

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir