19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Vali Demirtaş’tan Ramazan Bayramı mesajı…

Vali Demirtaş’tan Ramazan Bayramı mesajı…

Vali Mahmut Demirtaş, Ramazan Bayramı mesajı yayımladı. Demirtaş’ın mesajı şöyle:

Paylaşmanın, yardımlaşmanın, bereketin ve manevi duyguların doruğa ulaştığı bir Ramazan ayının ardından inanç dünyamızın en önemli değerlerinden biri olan Ramazan Bayramı’na kavuşmanın sevincini ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Milli birlik ve beraberliğimizi, sevgi ve dostluk bağlarımızı güçlendiren bayramlarımız, bizi biz yapan değerlerimizin ve dayanışma duygularımızın tazelendiği en özel günlerdir. Köklü inancımızın temelini teşkil eden ve bizleri birlik içerisinde yarınlara taşıyacak olan bu güzel günlerimizi; büyüklerimizi ve ihtiyaç sahiplerini hatırlamak, kırgınlıkları bir tarafa bırakıp yakınlarımızla kaynaşmak için önemli birer fırsat olarak değerlendirmeliyiz.

Öte yandan geleneklerimizin bütün güzellikleriyle yaşandığı bu müstesna zaman dilimini, vatandaşlarımızın rahat ve huzur içerisinde geçirmesi amacıyla Valiliğimizce gereken tüm tedbirlerin alındığını hatırlatmakta yarar görüyorum. Bayramı sevdikleriyle birlikte geçirmek için trafiğe çıkacak tüm sürücülerimizi de trafik kurallarına uymaya, trafikte daha dikkatli davranmaya ve gereken hassasiyeti göstermeye davet ediyorum.

Bu vesileyle aziz milletimizin ve Adanalı hemşehrilerimin Ramazan Bayramı’nı kutluyor; bayramın ilimiz, ülkemiz ve bütün İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Beraber nice bayramlara huzur ve esenlik içinde kavuşmayı, bu manevi atmosferin ve bayramın güzel coşkusunun daim olmasını temenni ediyor; en içten sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir