28 Mart 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Vali Demirtaş’tan Bakanlara ‘Şehir Hastanesi’ Dosyası…

Vali Demirtaş’tan Bakanlara ‘Şehir Hastanesi’ Dosyası…

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Mersin’de çeşitli temaslarda bulunmak üzere havayolu ile Adana’ya gelen Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’a, şehir hastanesi inşaatındaki beklentileri iletti ve yaşanan bazı alt ve üst yapı eksikliklerinin giderilmesi konusunda destek istedi.

Vali Mahmut Demirtaş, Mersin’de çeşitli inceleme ve temaslarda bulunmak üzere havayolu ile Adana’ya gelen Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’a, yapımı devam eden Adana Şehir Hastanesi bölgesindeki kavşak probleminin giderilmesine yönelik talepte bulundu. Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ı havaalanında karşılayan Vali Mahmut Demirtaş, çok önemli bir kamusal sağlık yatırımı olan ve yapımı tamamlanma aşamasına gelen Adana şehir hastanesinin faaliyete girmesiyle, sağlık hizmetlerinin çok önemli bir ivme kazanacağını belirtirken, hastanenin inşa edildiği alandaki kavşak probleminin çözümünün büyük önem arz ettiğini ifade etti.

Vali Demirtaş’ın verdiği bilgileri dinleyen ve bu konuda hazırlanan ayrıntılı dosyayı alan Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ise yaptıkları açıklamada, Vali Demirtaş’ın dile getirdiği konuların takipçisi olacaklarını ve gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi. Vali Mahmut Demirtaş ve beraberindeki heyetin teşekkür ederek uğurladığı Bakanlar, karayolu ile Mersin’e hareket etti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir