24 Nisan 2024 , Çarşamba
Ana Sayfa / Bölgesel / Vali Demirtaş’tan anlamlı ziyaretler…

Vali Demirtaş’tan anlamlı ziyaretler…

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla şehit ailelerinin oluşturduğu dernekleri ziyaret etti.
Vali Demirtaş’ın ziyaret programında Adana Şehit Aileleri Malulleri Dayanışma ve Yardımlaşma, Emniyet Teşkilatı Şehit Aileleri Malulleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ile Türkiye Harp Malulleri Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şubesi yer aldı.
6. Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Hakan Atınç, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, 10. Tanker Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral İsmail Günaydın, İl Emniyet Müdürü Osman Ak ile kamu kuruluşu temsilcilerinin de hazır bulunduğu ziyarette Vali Mahmut Demirtaş, dernek başkan ve üyelerin sorunlarını dinledi.
Şehit yakınları ile gazilerin daima yanında olduklarını vurgulayan Vali Demirtaş “Şehit ailelerimiz ve gazilerimizin sorunu, bizim sorunumuzdur. Onlar devletimize emanet olan kişilerdir. Her zaman yanınızdayız. Bunu her fırsatta dile getiriyoruz, hiçbir zaman ümitsizliğe kapılmayın devletimiz çok büyüktür. Bu gün dolayısıyla şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, siz ailelerimize de sabırlar temenni ediyorum” dedi.
Daha sonra, İl Müftüsü Hasan Çınar, şehitler için Kur’an-ı Kerim okudu ve dua etti. Program kapsamında Türkiye Harp Malulleri Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şubesi’nde şehitlerin fotoğraflarından oluşan Şehitlik Köşesi’nin açılışı da yapıldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir