20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Vali Demirtaş, şehit annesi ve yaralı uzman çavuşu ziyaret etti…

Vali Demirtaş, şehit annesi ve yaralı uzman çavuşu ziyaret etti…

Vali Mahmut Demirtaş, 2016’da Gaziantep’te mayın arama faaliyeti sırasında el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Burak Uçar’ın, rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan annesi Zeynep Uçar’ı ve geçtiğimiz günlerde Bingöl’ün Genç İlçesi’nde PKK’lı teröristlerle girilen çatışmada yaralanan Uzman Çavuş Zeki Aksoy’u tedavi gördükleri Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’nde ziyaret etti.
Yoğun bakımda yatan şehit annesi Zeynep Uçar ve yaralı Uzman Çavuş Zeki Aksoy’un sağlık durumları hakkında doktorlardan bilgi alan Vali Mahmut Demirtaş, şehit annesi ile yaralı askerin sağlıklarına kavuşabilmesi konusunda gereken tüm tıbbi müdahalelerin yapıldığını söyledi. Vali Demirtaş, şehit annesi Zeynep Uçar ve yaralı Uzman Çavuş Zeki Aksoy’a Allah’tan şifa dileyerek, “Vatanımızın birliği ve bölünmez bütünlüğü uğrunda şehit ve gazi olanların, aileleri devletimize ve milletimize emanettir. Onların tüm ihtiyaçlarını karşılamak, boynumuzun borcudur. Bugün de şehidimizin annesini rahatsızlanarak, yoğun bakıma kaldırılmasını haber aldığımızda, kendisini ziyaret ederek durumu hakkında doktorlarımızdan bilgi aldık. Ayrıca Bingöl’de çatışmada yaralanan askerimiz de burada tedavi görüyor. Onunda sağlık durumunu kontrol ettik. Her ikisine de Allah’tan şifalar diliyorum. İnşallah bir an önce sağlıklarına kavuşarak, normal yaşamlarına devam edeceklerdirö dedi.
Vali Mahmut Demirtaş’ın ziyaretinde, İl Jandarma Komutanı Albay Yusuf Yalçın, İl Sağlık Müdürü Ahmet Özer, AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni, şehit annesi Zeynep Uçar ve yaralı Uzman Çavuş Zeki Aksoy’un yakınları da hazır bulundu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir