29 Mart 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Vali Demirtaş: “Sarıçam’daki Tüm Yatırımların Takipçisiyiz”…

Vali Demirtaş: “Sarıçam’daki Tüm Yatırımların Takipçisiyiz”…

12’ncisi Düzenlenen İnşaat-Kent ve IHS Fuarı’na katılan Sarıçam Platformu, Sarıçam’ın avantajlarını katılımcılara anlatıyor.

Fuarda stant açan Sarıçam Platformu ise katılımcılara Adana’nın yeni cazibe merkezi Sarıçam’ın avantajlarını anlattı.

Katılımcılardan yoğun ilgi gören Sarıçam Platformu standını ziyaret eden Vali Mahmut Demirtaş, platformun çalışmalarından duyduğu memnuniyeti anlattı. Sarıçam’ı devamlı ziyaret edip kamu ve özel sektör yatırım çalışmalarını takip ettiğini vurgulayan Vali Demirtaş, platformun yapacağı çalışmalarda destekçisi olduğunu ifade etti.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar da, platformun Sarıçam için büyük bir şans olduğunu ve kısa sürede yaptığı çalışmalarda kamuoyunda adını sıkça duyurduğunu ifade etti. Karalar, Sarıçam’da yapılan çalışmaların sadece bu bölgeyi ilgilendirmediğini, diğer ilçelerdeki tedarikçi firmalar için de büyük önemi olduğunu dile getirdi.

Sarıçam Platformu Yönetim Kurulu Üyesi Cansu Güneşer ise tarım alanlarının imara açıldığı bir dönemde Sarıçam’ın doğru kentleşme adına Adana için daha sağlıklı fırsatlar sunduğunu söyledi.

Platform olarak Sarıçam ilçesini tanıtma ve sunduğu fırsatları duyurma adına yola çıktıklarını dile getiren Güneşer, kısa sürede büyük aşama kaydettiklerini vurguladı. Güneşer, Sarıçam’ın altyapısının tamamlanmaya başlandığını ifade ederek, yatırımcıların herhangi bir çekinceye düşmeden bu bölgede yatırım yapabileceklerini dile getirdi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir