20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Vali Demirtaş, Muhtarlar ve Vatandaşlar ile Buluştu…

Vali Demirtaş, Muhtarlar ve Vatandaşlar ile Buluştu…

Vali Mahmut Demirtaş, vatandaşların yaşam standardını yükseltmek için ellerinden gelen azami gayreti sarf edeceklerini söyledi.

Vali Demirtaş, vatandaşların sorun ve ihtiyaçlarını yerinde görmek üzere sıkça gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerini Sarıçam ilçesinde bulunan Çiçekli, Aflak ve Karayusuflu mahalleleri ile sürdürdü.

İlk olarak Çiçekli ve Aflak mahallelerini ziyaret eden Vali Mahmut Demirtaş, burada muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelerek kendisine iletilen sorun ve talepleri dinledi. Vatandaşlara hizmet etme hususunda tüm kamu ve yerel yöneticilerle iş birliği içerisinde olacaklarını dile getiren Vali Demirtaş, vatandaşların sorun ve talepleriyle ilgili çalışmaların ivedilikle yapılacağını ifade etti.

Çiçekli ve Aflak mahalleleri ziyaretinin ardından Vali Demirtaş, Karayusuflu Mahallesi’nde Muhtar Kerim Karabudak ve mahalle sakinleri ile buluştu. Muhtar ve vatandaşlardan mahallenin sorunları hakkında bilgiler alan Demirtaş, yol, su, elektrik, altyapı ve çeşitli konularda kendisine iletilen hususların takipçisi olacaklarını vurguladı. Amaçlarının vatandaşa en kaliteli kamu hizmetini sunmak olduğunu dile getiren Vali Demirtaş, vatandaşların yaşam standardını yükseltmek için ellerinden gelen azami gayreti sarf edeceklerini sözlerine ekledi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir