20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Çevre / Vali Demirtaş, Muhtar ve Vatandaşlarla Buluştu…

Vali Demirtaş, Muhtar ve Vatandaşlarla Buluştu…

Vali Mahmut Demirtaş, sıkça gerçekleştirdiği muhtar ve vatandaş buluşmalarını Çukurova ilçesine bağlı Pirili ve Memişli mahallelerinde sürdürdü.

Pirili Mahallesi Muhtarlığını ziyaret eden Vali Demirtaş, burada mahalle muhtarı Dede Kütük ve vatandaşların dile getirdiği talep ve beklentileri dinledi. İletilen konuların takipçisi olacağını kaydeden Vali Demirtaş, bu ziyaretleri sıkça gerçekleştirmekteki amacının, vatandaşların hal ve hatırlarını sormak, sorunlarını bizzat kendilerinden dinlemek ve çözüm yolları üretmek olduğunu söyledi.

“Vatandaşlarımızı daha mutlu ve huzurlu kılmak en büyük amacımız”

Vali Demirtaş, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini anlatmasının ardından Memişli Mahalle Muhtarlığında, muhtar Ramazan Altuntop ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Ziyareti sırasında vatandaşların çeşitli konulardaki taleplerini ve beklentilerini dinleyen Vali Demirtaş, dile getirilen sorunların çözümü noktasında ilgili kurum ve kuruluşlarca yapılması gereken çalışmaların takipçisi olacağını belirtti. Demirtaş, “Beklentilerinin karşılanmasına büyük önem verdiğimiz siz değerli vatandaşlarımız ile bir araya gelmekten büyük bir onur ve sevinç duyuyoruz. Kentimizin tüm mahallelerinde kararlılıkla sürdürdüğümüz muhtar ve vatandaş buluşmalarımızda dile getirilen sorunların çözümünü sağlamak, vatandaşlarımızı daha mutlu ve huzurlu kılmak en büyük amacımız. Bu yolda elimizden gelen tüm gayreti göstermeye devam edeceğiz” dedi.

Vali Demirtaş’ın Memişli Mahallesi Muhtarlığı’nı ziyareti, vatandaşların teşekkür mesajlarıyla son buldu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir