23 Nisan 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / Vali Demirtaş: “Metruk Binalar Biran Evvel Yıkılmalı”

Vali Demirtaş: “Metruk Binalar Biran Evvel Yıkılmalı”

Vali Mahmut Demirtaş, kentte bulunan metruk binaların bir an evvel yıkılması için gerekli çalışmaların yapılması gerektiğini söyledi.

Uyuşturucu ile mücadele stratejisi ve eylem planı kapsamında metruk binalara yönelik güvenlik tedbirlerinin alınması, tehlike arz edenlerin yıkılması, tarihi metruk binaların restorasyonu hususunda yapılacak çalışmaları değerlendirmek üzere Vali Demirtaş başkanlığında toplantı düzenlendi.

Vali Yardımcısı Murat Süzen ve ilgili diğer yetkililerin katıldığı toplantıda bir değerlendirmede bulunan Vali Demirtaş, kent güvenliği ve büyük bir hassasiyetle yürütülen uyuşturucu ile mücadele hususunda metruk binaların önemine dikkat çekti.

Uyuşturucu müptelası gençlerin bu binaları kullandıklarını dile getiren Vali Demirtaş, bu metruk binaların bir an evvel yıkılması için gerekli çalışmaların yapılması gerektiğini vurguladı. Adana’da uyuşturucunun esamesi okunmayıncaya kadar bu mücadeleye devam edeceklerinin altını çizen Vali Demirtaş, “Geleceğin güçlü, sağlıklı ve bilinçli nesilleri, bugünün duyarlı büyükleri sayesinde yetişecektir” dedi.

Metruk binalar konusunda yapılması gerekenlerin detayları ile irdelendiği toplantı, karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir