29 Mart 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Vali Demirtaş, kuaför ve berber odalarının başkanlarıyla bir araya geldi…

Vali Demirtaş, kuaför ve berber odalarının başkanlarıyla bir araya geldi…

Vali Mahmut Demirtaş, korona virüs salgını sebebiyle alınan tedbirler doğrultusunda bir süredir kapalı olan kuaför, berber ve güzellik salonlarının normalleşme planı kapsamında 11 Mayıs itibariyle tekrar hizmete açılması öncesinde oda başkanlarıyla bir araya geldi.
Kuaförler ve Manikürcüler Odası Başkanı Hacı Emin Ünal ile Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İlhami Uygunsözlü’nün katılımıyla gerçekleştirilen görüşmede; kuaför, berber ve güzellik salonlarının vatandaşları virüs salgınından korumak ve bulaş riskini azaltmak amacıyla almaları gereken tedbirler detaylı bir şekilde ele alındı.
Vali Demirtaş; söz konusu iş yerlerinde İçişleri Bakanlığı Genelgesi’ne uygun koşullarda hizmet verilmesini isteyerek vatandaşların pandemiden korunması için herkesin üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapacağına ve tedbiri elden bırakmayacağına olan inancının tam olduğunu belirtti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir