20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Vali Demirtaş, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nde Brifing Aldı…

Vali Demirtaş, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nde Brifing Aldı…

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen çalışmalar hakkında brifing aldı.

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nü ziyaret eden Vali Mahmut Demirtaş, burada İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Vekili Muhammet Ali Sekin ile şube müdürleri tarafından karşılandı. Daha sonra İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü toplantı salonuna geçen Vali Demirtaş, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Vekili Muhammet Ali Sekin’den slayt sunumu eşliğinde gıda, tarım ve hayvancılığın Adana’daki genel durumu, ekim alanları, anız yangınları, hazırlanan ve devam eden projeler, gıda denetimleri, bakanlıkça gerçekleştirilen desteklemelerin rakamsal durumu, kırsal kalkınma yatırımlarının desteklenmesi, eğitim çalışmaları, sulama projeleri, üretim yapılan tesisler gibi konularda detaylı bilgiler aldı.

Vali Mahmut Demirtaş, brifing sırasında yaptığı açıklamada, verimli topraklara sahip olan Çukurova’nın en önemli ve büyük illerinden biri olan Adana’da, gıda, tarım ve hayvancılık konulardaki çalışmaların önemine vurgu yaptı. Olumsuzlukların giderilmesi ve vatandaşların mağduriyetlerinin önlenmesi için, özellikle denetim konusuna büyük önem verilmesi gerektiğini söyleyen Vali Demirtaş’ın İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nü ziyareti, kurumun genel durumu ve yürütülen çalışmaların ele alınmasıyla sürdü.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir