19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Vali Demirtaş Brifing Aldı…

Vali Demirtaş Brifing Aldı…

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, görevine yeni başlamasından dolayı yoğun bir şekilde gerçekleştirilen ‘hayırlı olsun’ ziyaretlerinin yanı sıra kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticilerini makamında kabul ederek, kentin genel durumu ve kurumlarca yapılan çalışmalar hakkında bilgi almayı sürdürüyor.

Vali Demirtaş bu kapsamda DSİ 6. Bölge Müdürü Mevlüt Aydın, Orman ve Su İşleri 7. Bölge Müdürü Etem Boz, Meteoroloji 6. Bölge Müdürü Ahmet Kocaman ve Orman Bölge Müdürü İsmet Erol’dan brifing aldı.

DSİ 6. Bölge Müdürü Mevlüt Aydın, Orman ve Su İşleri 7. Bölge Müdürü Etem Boz, Meteoroloji 6. Bölge Müdürü Ahmet Kocaman ve Orman Bölge Müdürü İsmet Erol ziyaretleri sırasında kurumlarınca yapılan çalışmalar ve yatırım programları hakkında Vali Demirtaş’a ayrıntılı bilgiler verdi. DSİ, Orman ve Su İşleri, Meteoroloji ve Orman Bölge müdürlerinin açıklamalarını dikkatle dinleyen Vali Mahmut Demirtaş, kamu kurum ve kuruluşlarınca yürütülen tüm çalışmalarda azami titizlik ve hassasiyet gösterilmesinin önemine vurgu yaptı.

Bölge müdürlerini kabulünde, kentin her açıdan gelişip kalkınması, kamu ve özel sektör yatırımlarıyla buluşturulması, iş dünyası ile vatandaşların talep ve beklentilerinin yerine getirilmesi noktasında, tüm kamu görevlileri ile birlikte ellerinden gelen çabayı göstereceklerini vurgulayan Vali Demirtaş, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticilerinin de bu konuda inisiyatif almaları gerektiğini ifade etti.

Konuşmasında, aşırı sıcakların hissedildiği yaz mevsimi itibari ile özellikle orman yangınları ve boğulma olaylarının önlenmesi konusunda, hem vatandaşların hem de ilgili kurumların tüm önlemleri alıp, azami dikkat göstermeleri gerektiğini kaydeden Vali Mahmut Demirtaş, Bölge Müdürleri nezdinde tüm kamu çalışanlarına, görevlerinde başarılar diledi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir