18 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Vali Demirtaş: “Bayram, Dayanışmamızı ve Kardeşlik Duygularımızı Pekiştirecek”…

Vali Demirtaş: “Bayram, Dayanışmamızı ve Kardeşlik Duygularımızı Pekiştirecek”…

Vali Demirtaş, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajından, bayramların; sevginin, şefkatin, vefanın, merhametin dayanışmanın doruk noktasına ulaştığı birlik ve beraberlik duygularının yoğunlaştığı, sevinç neşe ve coşkunun buluştuğu, karşılıklı sevgi ve saygının perçinleştiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unutup kardeşçe kucaklaştıkları, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin sevgi ve barışla harmanlandığı çok önemli ve özel günler olduğunu ifade etti. Demirtaş mesajında daha sonra şunları kaydetti:

“Hain terör örgütleriyle ve terörün her türlüsüyle azim ve kararlılıkla mücadele ettiğimiz bir süreçte idrak ettiğimiz Kurban Bayramı vesilesi ile vurgulamak istiyorum ki; birlik ve beraberliğimizi bozmaya yönelik girişimler, beyhude bir çabadan öteye geçemeyecek, milli ve dini duyguları, inançları, örf ve adetleriyle ülkemiz tüm ferdiyle, millet olma şuurunu sonsuza dek muhafaza edecektir. Birlik ve beraberlik içinde idrak edeceğimiz Kurban Bayramı’nın, milletimizin yüreğine huzur vereceğine, toplumsal dayanışmamızı ve kardeşlik duygularımızı pekiştireceğine olan inancım tamdır. Millet olarak birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içinde idrak ettiğimiz bayram sevinci ve coşkusuyla, sağlık, esenlik içerisinde daha nice bayramlara ulaşmamızı, kesilen kurban ve edilen duaların kabulünü Yüce Allah’tan diliyorum. Vatan uğruna canlarını feda eden minnet ve şükranlarımızı sunduğumuz aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle, şükranla ve minnetle anıyor, aileleri ve yakınlarına sabır niyaz ediyorum.”

Vatandaşların, Kurban Bayramı’nı rahat, güvenli ve huzur içinde geçirmeleri için gerekli tüm önlemlerin alındığını belirten Vali Demirtaş, “Aziz milletimizin ve tüm İslam Alemi’nin mübarek Kurban Bayramı’nı canı gönülden tebrik ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadesini kullandı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir