20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Vali Demirtaş: “Az Konuşur, Çok İş Yaparım”

Vali Demirtaş: “Az Konuşur, Çok İş Yaparım”

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Yönetim Kurulu, göreve başlayan Adana Valisi Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir ve Yönetim Kurulu üyeleri ile gazetecilerin bulunduğu ziyarette konuşan Vali Demirtaş, ‘Az konuşan, çok iş yapan’ bir yapıya sahip olduğunu söyledi.

Adana’ya daha önce geldiğini ve insanların sıcakkanlı olduğunu ifade eden Demirtaş, “Tüm kurum ve kuruluşlarla ortak hareket edeceğiz. Kentimizdeki iyileştirmeleri, gelişmeleri, yapılacak işleri vatandaşlarımızla birlikte gerçekleştireceğiz. Vatandaşın arasında gezerek, görerek iş ve işlem yapacağız” diye konuştu.

Adıyaman’da 4 yıl boyunca güzel günler geçirdiğini ancak Adana’da görev yapmanın kendisi için ayrı bir onur ve gurur kaynağı olacağını dile getiren Demirtaş, “Adanamız için hep birlikte proje geliştireceğiz ve bu projelerin ilgili bakanlar tarafından onaylanması için de işlerimizin sonuna kadar takipçisi olacağız. İşlerin takipçisi olmadığımız takdirde başarıyı da yakalayamayız” diye konuştu.

Türkiye’nin her alanda zengin bir ülke olduğunu ancak kaynakların doğru kullanılması gerektiğini vurgulayan Demirtaş, Adana’da görev yapan Vali Mustafa Büyük’ten de saygıdeğer bir ağabey olarak bahsetti.

Demirtaş’a ‘hoş geldiniz’ diyen ÇGC Başkanı Cafer Esendemir ise ÇGC’nin Türkiye’de kamu yararına çalışan 5 büyük basın kuruluşundan biri olduğunu hatırlattı ve kentin gelişimine önemli katkılar sunduklarını söyledi.

Gazetecilerin zor şartlar altında görev yapmasına rağmen Adana’nın çıkarları doğrultusunda hareket etmeye özen gösterdiğini dile getiren Esendemir, “Sayın valimizle birlikte ortak projelere imza atmak bizler için büyük sevinç kaynağı olacak” diye konuştu.

Esendemir, Büyüksaat civarındaki eski emniyet müdürlüğü binasının atıl durumda olduğunu, söz konusu binanın sosyal tesis yapılmak üzere Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ne tahsis edilebileceğini ve böylelikle Adana’nın güzel bir mekana kavuşabileceğini sözlerine ekledi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir