25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Vali Demirtaş, Akamder Kursiyerlerine Sertifika Verdi…

Vali Demirtaş, Akamder Kursiyerlerine Sertifika Verdi…

Vali Mahmut Demirtaş, Adana Kamu Müteahhitleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde (AKAMDER) ‘Kalite Yönetimi ve Strateji Planlama’ eğitimine katılan kursiyerlere sertifika verdi.

AKAMDER’de düzenlenen programa Vali Mahmut Demirtaş, Adana Kamu Müteahhitleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Karslıoğlu, dernek üyeleri ve kursiyerler katıldı.

Etkinlikte konuşan AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu, sosyal sorumluluk projelerine devam ettiklerini ifade ederek, bu kapsamda Çukurova Kalkınma Ajansı’nın 2016 Teknik Destek Programı çerçevesinde ‘Kalite Yönetimi ve Strateji Planlama’ eğitim programına katılan kursiyerlere sertifika vermek için bir araya geldiklerini söyledi.

AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Adana Kamu Müteahhitleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak gördükleri sorunların çözümü noktasında, eğitim programlarını aksatmadan devam edeceklerini dile getirdi.

Vali Mahmut Demirtaş ise, yaptıkları çalışmalar ve yürüttükleri faaliyetler dolayısıyla AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu başta olmak üzere tüm dernek yöneticilerine teşekkür ederek, kursiyerlere sertifikalarını verip, başarılar diledi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir