28 Mart 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Vali Demirtaş, 112 Acil Komuta Merkezi’nde İncelemelerde Bulundu…

Vali Demirtaş, 112 Acil Komuta Merkezi’nde İncelemelerde Bulundu…

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, 112 Acil Komuta Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Özer, inceleme ziyareti sırasında Vali Mahmut Demirtaş’a, 112 Komuta Merkezi’nce verilen hizmetler, komuta kontrol merkezinin işleyişi, ambulans ve personel sayısı, çok acil durumlar için kullanılan geniş donanımlı ambulanslar ve komuta merkezince gerçekleştirilen acil sağlık hizmetleri konularında ayrıntılı bilgiler verdi.

Vali Yardımcısı İsmail Hakkı Ertaş’ın da hazır bulunduğu incelemeleri sırasında, sağlık vakalarına ilk müdahalenin yapılmasında ve hastaların, ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra tedavi görmek ve belki de hayata tutunmak üzere hastanelere en hızlı şekilde ulaştırılmalarının hayati bir öneme sahip olduğuna dikkat çeken Vali Mahmut Demirtaş, 112 Acil Komuta Merkezi’nin bu açıdan çok önemli bir görevi yerine getirdiğini söyledi.

Vali Mahmut Demirtaş, acil sağlık hizmetleri başta olmak üzere vatandaşlara en hızlı ve kaliteli sağlık hizmeti verilmesi yönünde ellerinden gelen gayreti göstermeye devam edeceklerini ifade etti ve 112 Acil Komuta Merkezi’nin tüm görevlilerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

ÇGC Kupalı At Koşusu Bugün Koşulacak…

1400 kumda 58 kilo 3 yaşlı İngiliz atlarının katılacağı koşuda birincilik ödülü 440 Bin Tl. …

Ceyhan Belediyesi’nden İslahiye’de İftar Programı…

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’in ilçede farklı kesimleri buluşturduğu Ramazan sofraları bu kez İslahiye’de kuruldu. …

Prototol İmzalandı…

Karataş ilçesine bağlı Hakkıbey Mahallesi, 386 ada, 2 parsel numaralı, 600,00 metrekare yüzölçümlü taşınmaz üzerine …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir