16 Nisan 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / VALİ BÜYÜK TORUNLARIYLA GELDİ…

VALİ BÜYÜK TORUNLARIYLA GELDİ…

Adana Valisi Mustafa Büyük, Cumhurbaşkanlığı seçimine iki torunuyla birlikte oy kullanmaya gelerek, ‘Onlarında bu tarihi ana şahit olmasını istedim’ dedi.
Adana Valisi Büyük, Reşatbey Mahallesi’ndeki Çobanoğlu Ticaret Meslek Lisesi’nde 1014 nolu sandıktan eşi Emine Hayriye birlikte oy kullandı. Vali Büyük oy kullanmaya doktor kızı Zeynep Değerli’nin Mustafa ve Rana isimli iki çocuğuyla birlikte geldi. Torunlarıyla oy kullanacağı salona çıkan Büyük, torunlarını salondaki sıraya oturtup oyunu kullandı. Büyük, oy kullandıktan sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Demokrasinin temel unsurlarından biri seçimler. Cumhurbaşkanlığı seçimi ilk kez halk oylamasıyla yapılıyor. O nedenle tahi bir seçim yaşıyoruz. Ben huzur içinde toplumumuzun huzur ve güven içinde bir seçim geçirmesini diliyorum. Şuana kadar herşey yolunda huzur içinde gidiyor seçim. Şuan asayiş yönünden de güvenlik yönünden de bir problem yok inşallah sonuçları da hep beraberce göreceğiz” dedi.
Vali Büyük bir basın mensubunun “Torunlarınızla oy kullanmaya geldiğiniz bunu bir anlamı var mı?” sorusuna, “Bugün tarihi bir an buna onlarında şahit olmasına istedim. Oy vermeyi bu yaşta onlarda görsünler istedim. Başka anlamı yok” diye yanıt verdi. Bu arada torunu Mustafa Değerli, dedesine gitmek istediğini söyleyerek ağladı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir