18 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / VALİ BÜYÜK, MİSİS’DE….

VALİ BÜYÜK, MİSİS’DE….

Vali Yardımcısı İsmail Hakkı Ertaş, Yüreğir Kaymakamı Turgut Subaşı, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ünsal Bulut, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Sabri Tari ile çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerinin de hazır bulunduğu inceleme gezisinde, tarihi öneme sahip olan Misis’te gerçekleştirilen çalışmalar incelendi.

Misis ziyaretinde ilk olarak Yüreğir Yakapınar Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali Mustafa Büyük, yetkililerden brifing aldı. Komutanlığı ziyaretinin ardından, bölgedeki okulların durumunu incelemek üzere Veysel Karani Ortaokulu ve Yakapınar İlkokulu’nda öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen Vali Büyük, eğitim ve öğretim konusunun ülkenin geleceğini şekillendirmede en önemli unsur olduğunu vurguladı. Öğrencilere çeşitli hediyeler veren ve oyuncaklar dağıtan Vali Büyük, öğrencilere derslerine çok iyi çalışmaları ve ülkeye yararlı birer fert olmaları tavsiyesini,“ Ülkenin geleceği sizlersiniz” mesajıyla gerçekleştirdi.

Vali Mustafa Büyük’ün misis ziyaretinde okullardan sonraki durağı Tarım Kredi Kooperatifi oldu. Kooperatif yöneticilerinden, üreticilere sağlanan krediler ve ürün çeşitliliği hakkında bilgiler alan Vali Büyük, ülkenin önemli üretim merkezlerinden olan Çukurova Bölgesi’nde, üreticilerin daima desteklenmesi konusunun büyük önem taşıdığına dikkat çekti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir