19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / UYUŞTURUCUDAN 215 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI…

UYUŞTURUCUDAN 215 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI…

Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube ekiplerinin geçtiğimiz eylül ayında uyuşturucu madde ticareti yapan zehir tacirlerine yönelik operasyonlarında 215 şüpheli gözaltına alındı. Değişik illerden temin ettikleri uyuşturucu maddeleri kilogramlık ve kullanıma hazır (fişek tabir edilen) paketler halinde piyasaya sürme hazırlığı yapan zanlılardan 93’ü ‘uyuşturucu madde satmak ve temin etmek suçundan’ tutuklandı.

Şahısların ev, işyeri ve göstermiş oldukları yerlerde yapılan aramalarda yüklü miktarda uyuşturucu madde, çok sayıda ruhsatsız tabanca, tüfek ve bu silahlara ait fişek, uyuşturucu madde tartımında kullanılan hassas teraziler ve bunları paketlemede kullanmak için hazırlanmış kağıtlar ele geçirildi.

Konuyla ilgili Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Uyuşturucu kullanımının ve ticaretinin önlenmesi için yapılan eğitimlerin, üretilen projelerin, alınan polisiye tedbirlerle gerçekleştirilen operasyonların önemli olduğunu biliyoruz. Gençlerimizi bu sonu olmayan yoldan kurtarmak için vatandaşlarımızın büyük desteğiyle zaman ve mekân sınırı tanımadan çalışmalarımıza devam ediyoruz.” denildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir