19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Uyuşturucu Operasyonu…

Uyuşturucu Operasyonu…

Adana’da yapılan uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 10 kişiden 5’i tutuklandı.
Adana Emniyet Müdürlüğü Uyuşutrucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri “torbacı” diye tabir edilen sokakta uyuşturucu satan şahıslara yönelik operasyon başlattı. Seyhan ilçesine bağlı Şakirpaşa, Ova, Onur ve Uçak Mahallelerine yapılan operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındı. Polis ekipleri, sokakta uyuşturucu köpeğiyle yaptıkları aramada, park halindeki bir kamyonun tamponunda, bir evin bahçesinde ve taşların altına gizlenmiş 30 paket esrar ve 21 uyuşturucu hap ele geçirdi.
Çukurova ilçesine bağlı, Beyazevler mahallesindeki bir eve operasyon düzenleyen ekipler ise, 3 kişiyi gözaltına aldı. Evde yapılan aramada bir torbada 70 gram eroin ele geçirdi. Ekipler, sahte kimlik kullanan bir kişinin uyuşturucu ticareti yapmak ve sağlamak suçundan hakkında 7 yıl, 6 ay kesinleşmiş hapis cezasının olduğunu belirledi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler uyuşturucu ticareti yapmaktan adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan 10 şüpheliden 5’i tutuklandı, 5’i ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir