28 Mart 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Uyuşturucu Operasyonu: 20 Gözaltı…

Uyuşturucu Operasyonu: 20 Gözaltı…

Uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 20 kişi gözaltına alındı.

Uyuşturucu Suçları ile Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, merkez Sarıçam ve Seyhan ilçelerinde sokak satıcılarına yönelik seri operasyonlar düzenledi. Önceden belirlenen 17 ayrı adrese eş zamanlı olarak giren ekipler, Şakirpaşa, Çınarlı ve Küçükdikili mahallelerinde okul ve kafeteryalar çevresinde uyuşturucu sattığı belirlenen 16 kişiyi gözaltına aldı. Evlerde yapılan aramalarda, 1 kilo 150 gram satışa hazır esrar, 1103 uyuşturucu hap, 225 gram kokain ele geçirdi.

Zanlılardan birinin evinde ise uyuşturucuyu paketlemek için kullanılan pres makinesi bulundu. İnşaat işçisi olduğunu ileri süren zehir satıcısı, “Ben bunu duvar örerken üzerine basıp yükseğe çıkmak için kullanıyorum. Beni uyuşturucu ile alakam yok” diye savunma yaptı.

Ekipler, ayrıca Doğu illerinden gelip, Ankara’ya gittiği belirlenen bir kamyoneti D-400 Karayolu üzerinde durdurdu. 4 kişinin gözaltına alındığı kamyonette narkotik köpeklerinin yaptığı aramada çuvallar içerisinde 199 kilo 200 gram esrar ele geçirildi. Her iki operasyonda gözaltına alınan 20 şüpheli Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılardan 9’u tutuklandı, 11’i ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

ÇGC Kupalı At Koşusu Bugün Koşulacak…

1400 kumda 58 kilo 3 yaşlı İngiliz atlarının katılacağı koşuda birincilik ödülü 440 Bin Tl. …

Ceyhan Belediyesi’nden İslahiye’de İftar Programı…

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’in ilçede farklı kesimleri buluşturduğu Ramazan sofraları bu kez İslahiye’de kuruldu. …

Prototol İmzalandı…

Karataş ilçesine bağlı Hakkıbey Mahallesi, 386 ada, 2 parsel numaralı, 600,00 metrekare yüzölçümlü taşınmaz üzerine …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir