23 Nisan 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / Uyuşturucu Operasyonları…

Uyuşturucu Operasyonları…

Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ın uyuşturucu ile tüm yönleri ve yöntemlerine karşı topyekun mücadele emri üzerine Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotim ekipleri ve şube müdürlüğü görevlilerince uyuşturucu madde ticareti yapan ve “Torbacı” olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik çalışmalar gerçekleştirildi.

Bu kapsamda 2-9 Kasım’da merkez Seyhan ve Yüreğir ilçelerine bağlı Yıldırım Bayazıt, Kiremithane, Ova, Akkapı, Yeşilyurt, Narlıca, Şehit Erkut Akbay, Karasoku ve Mithatpaşa mahallelerinde daha önceden uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda, uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen 44 kişi yakalandı.

Zanlıların üst, iş yeri ve araçlarında yapılan aramada satışa hazır 25 kilogram 450 gram esrar, 562 gram eroin, bin 520 uyuşturucu hap ile 2 ruhsatsız av tüfeği ve uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 3 bin 650 lira para ele geçirildi.

Gözaltına alınan zanlılardan 22’si sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklandı, 22 zanlı hakkında adli kontrol kararı verildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir