16 Nisan 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / Uyuşturucu konulu tiyatro…

Uyuşturucu konulu tiyatro…

Osman BAKIR
Ceyhan’da liseli öğrencilere yönelik düzenlenen uyuşturucu konulu tiyatro yoğun ilgi gördü. “Pembe Aslında Siyahtır” adlı tiyatro oyununda renkli görüntüler yaşandı.
Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından Çukurova Üniversitesi Ceyhan Meslek Yüksek Okulu salonunda düzenlenen “Pembe Aslında Beyazdır” adlı tiyatro oyununda 6 kişiden oluşan İstanbul Beransı Tiyatro ekibi görev aldı. Tiyatro oyununu izleyen öğrenciler, “Tiyatro oyunundan çok etkilendik. Tiyatronun bize büyük yararı oldu. Eroin ve uyuşturucu bağımlılığının insanlara büyük zarar verdiğini öğrendik. Uyuşturucunun zararlı olduğunu öğrendik. Hayatımızda bunu kesinlikle uygulamayacağız” dediler.
Öğrencileri ile birlikte tiyatroyu izleyen okul yöneticileri ise madde bağımlılığı tiyatro oyunun öğrenciler için çok güzel bir program olduğunu belirterek, “Öğrencilerimizi uyuşturucudan uzak tutmak için güzel bir tiyatro oldu. Madde bağımlılığı büyük küçüğü fark etmez. Sokaklarda gezen öğrencilerimiz için feci bir şekilde önlenmelidir. Hepimizin duyarlı olmamız lazım. Öğrencilerimizle ilgilenmeliyiz. Tiyatronun büyük yararı oldu öğrencilerimiz açısından”
Bir tiyatro oyuncusu da uyuşturucu ile ilgili güzel bir oyun sergilediklerini ifade ederek, “Gündemimizde fazlasıyla Bonzaini vurgulamaya çalışıyoruz. Bunu zehir diye tabir ediyoruz. Gençlerimizi fazlasıyla etkisi altına alıyor. Ucuz satıldığı için çabuk ulaşılıyor. Elimizden geldiği kadar Türkiye´deki gençlerimize ulaşmaya çalışıyoruz”

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir