24 Nisan 2024 , Çarşamba
Ana Sayfa / Bölgesel / Uyumlu Çalışma Hizmet Getiriyor…

Uyumlu Çalışma Hizmet Getiriyor…

Seyhan ilçesindeki Sucuzade Mahallesi 3001. Sokak ile Obalar Caddesi’nin kesiştiği bölümdeki kaldırımların bozuk olması Balıkçılar Pazarı esnafının sıkıntı yaşamasına neden oluyordu. Balıkçılar Pazarı esnafının sorununa Büyükşehir ve Seyhan Belediyesi derman oldu. Büyükşehir ve Seyhan Belediyesi’nin hizmette işbirliği, Balıkçılar Pazarı ve Obalar Caddesi kavşağında kaldırım onarım çalışmasında bir kez daha kendini gösterdi.
Seyhan Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Kurumların sahada görev yapan personelinin de belediye yöneticileriyle aynı hassasiyetle hareket etmesi sağlanmalıdır. ‘Burası filan belediyenin sorumluluk alanı, bu iş aslında başka kurumun işidir’ tarzı söylemler vatandaşlarımız tarafından yanlış anlaşılmaktadır. Balıkçılar Pazarı ile Obalar Caddesi kavşağındaki kaldırım tadilatı çalışması da benzer bir durumdur” ifadelerine yer verildi.
Büyükşehir Belediyesi’nin bölgede yaptığı çalışmanın bir miktar Seyhan Belediyesi sorumluluk alanındaki kaldırımı da kapsadığına dikkat çekilen açıklamada, “Seyhan Belediyesi olarak vatandaşımızın hizmet taleplerini yerine getirirken önceliğimiz, ‘burası kimin sorumluluk alanıdır’ diye bakmadan onların daha rahat, sağlıklı ve huzur içerisinde yaşamalarına yardımcı olmaktır. Seyhan Belediyesi olarak bu anlayışla çalışmaya devam edeceğiz” denildi.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Tarihi Kentler Birliği (TKB) Seyhan Zirvesi’nde bu uyumlu işbirliğine dikkat çekmişti. Karalar, “Göreve geldiğimiz ilk gün yaptığım ‘Adana’da çatışma bitmiştir, çalışma başlamıştır’ tespitimi tekrar etmiştim. Seçilmişlerle atanmışların, Büyükşehir ile ilçe belediye yönetimlerinin geçmiş yıllarda olduğu gibi hep bir çatışma içerisinde bulunmasını arzu edenler ve bu durumdan kendilerine siyasi ve ekonomik rant beklentisi içinde olanlar bundan sonra avuçlarını yalar. Seyhan Belediyesi olarak kurumlar arasında herhangi bir anlaşmazlık yaşanmaması için hep bir anlayış ve uyum ortamında çalışılması, hizmet üretilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Diğer kurumların da aynı hassasiyetle hareket ettiklerine inanıyorum.” demişti. Adana Haber Gazetesi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir