28 Mart 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Uygulamayı görünce panikleyen sürücü ön koltuktaki çocuğu arka koltuğa atıp kaçmaya çalıştı…

Uygulamayı görünce panikleyen sürücü ön koltuktaki çocuğu arka koltuğa atıp kaçmaya çalıştı…

Adana’da bayram öncesi sürücü ve yolculara emniyet kemerinin önemi anlatmak isteyen ekipler, trafik kontrolü gerçekleştirdi. Polisleri görünce bir anda panikleyen vatandaş, yan koltuktaki yolcunun kucağında emniyet kemersiz seyahat eden küçük çocuğu arka koltuğa atarak kaçmaya çalıştı. Panikleyen sürücüyü durduran Emniyet Müdürü Doğan İnci, vatandaşa gerekli uyarıları yaptıktan sonra küçük çocuğu da bayram hediyesi verdi.

Yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle Adana genelinde ‘Bayramınız kemerli olsun’ sloganıyla trafik denetimleri yapıldı. Polis ve jandarma ekiplerinin Atatürk Caddesi’ndeki uygulama noktasında yaptığı denetimlere, Vali Süleyman Elban ile Emniyet Müdürü Doğan İnci de katıldı. Durdurulan araç sürücüleriyle sohbet eden Vali Elban, çocuklara da oyuncak hediye etti. Emniyet kemeri takmayan sürücü ve yolcular uyarıldı.

KARŞINDA POLİSLERİ GÖRÜNCE PANİKLEDİ

Polis ekiplerinin durdurmak istediği bir aracın kadın sürücüsü, yan koltuktaki yolcunun kucağında emniyet kemersiz yolculuk yapan küçük çocuğu arka koltuğa atıp kaçmaya çalıştı. Polis ekipleri sürücüye durması konusunda uyarıda bulunurken, Emniyet Müdürü Doğan İnci de araca yaklaşarak durdurdu. Emniyet kemerinin önemini anlatmak için denetimler yaptıklarını aktaran İnci, araçtakiler ile sohbet etti, trafik kurallarını hatırlattı. İnci, küçük çocuğa da oyuncak hediye etti.

Uygulamayı görünce panikleyen sürücü ön koltuktaki çocuğu arka koltuğa atıp kaçmaya çalıştı

“İNŞALLAH BAYRAM GÜNLERİNDE KAZA OLMAZ”

Sürücülerin trafikte daha dikkatli olmaları ve emniyet kemeri takmayı ihmal etmemeleri için farkındalık yaratmaya çalıştıklarını dile getiren Vali Elban, “İnşallah bayram günlerinde hiçbir kaza olmaz, hiç kimsenin burnu bile kanamaz, hiçbir can kaybı olmaz diye temenni ediyoruz. Olabilecek kazalarda da takılacak emniyet kemeriyle birlikte yaralanmaların asgariye inmesini, can kayıplarının sıfır olmasını arzu ediyoruz” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

ÇGC Kupalı At Koşusu Bugün Koşulacak…

1400 kumda 58 kilo 3 yaşlı İngiliz atlarının katılacağı koşuda birincilik ödülü 440 Bin Tl. …

Ceyhan Belediyesi’nden İslahiye’de İftar Programı…

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’in ilçede farklı kesimleri buluşturduğu Ramazan sofraları bu kez İslahiye’de kuruldu. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir