20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Ünlüsoy’a Veda Yemeği…

Ünlüsoy’a Veda Yemeği…

Ceyhan Belediye Başkan vekili Ali Alper Boydak, Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesine tayini çıkan Kaymakam Mustafa Ünlüsoy onuruna veda yemeği düzenledi.

Ceyhan Öğretmenevinde gerçekleştirilen programa yoğun katılım olurken, duygu yüklü anlar yaşandı. Veda yemeğine Kaymakam Mustafa Ünlüsoy, Cumhuriyet Başsavcısı Kadir Günüç, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı İbrahim Alper Bilgin, Emniyet Müdürü Bülent Tırnaksız,İlçe Jandarma Komutanı Ersin Ağçe, Botaş Bölge Müdürü Ahmet Ulutaş, İlçe Müftüsü Nazmi Söğüt, Başhakim Nazmi Özer, Kurum ve Daire Müdürleri, Sivil toplum kuruluşu temsilcileri,Meclis üyeleri,Dernek Başkanları, Muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

BOYDAK; ÖRNEK VE MÜTEVAZİ DEVLET ADAMI

Kaymakamımız Mustafa Ünlüsoy’un örnek ve mütevazi kişiliği ile Ceyhanlılara gönülden hizmet verdiğini belirten Ceyhan Belediye Başkanı Ali Alper Boydak, “Ceyhan’daki 4 yıllık görevini en iyi şekilde tamamlamış ve memleketimizin bir başka köşesi Tekirdağ’da görev almak üzere sayın kaymakamımızı uğurlayacağız. Hepimiz belirli görevler içerisinde, sivil toplum kuruluşları ile veya devlet kurumu içerinde çeşitli görevler yapıyoruz. Bu görevler içerisinde de bu Dünya’ya hoş bir seda bırakmak için gayret ediyoruz. Tabi ki Kaymakam bey çok şanslı Türkiye’nin birçok yerinde görev yapıyor güzel eserler bırakıyorlar. Sadi Şirazi bir sözünde diyor ki, ‘kamil odur ki dünya ya bırakır bir eser, eser bırakmayanın yerinde yeller eser’ Eğer bir görev alıyorsak, görev ne olursa olsun makamların seviyeleri protokolü, hiyerarşisi hiç önemli değil, aldığımız görevi en iyi şekilde yapacağız ve İnşallah hoş bir seda bırakacağız. Saygıdeğer kaymakamımız görev süresinde çok güzel, hoş bir seda bıraktığını düşünüyorum. Kendisine hemşerilerim ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum, yolu açık olsun, yeni aldıkları görevde kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

KAYMAKAM ÜNLÜSOY; BİR CEYHAN’LI OLARAK YAŞACAĞIM

Ceyhan’ın Dünya’nın önemli merkezlerinden birisi olacağını belirten Kaymakam Mustafa Ünlüsoy, “Mesai arkadaşlarımla beraber Devletimizin yasalarının mevzuatının bize verdiği ölçüde hizmet etmeye çalıştık. Bir çok işi başardık, bir takım işlerde yoluna girmeye başladı. İnşallah Ceyhan çok uzun bir süre geçmeden Dünya’nın Türkiye’nin önemli enerji üslerinden biri olacak. Ceyhan çok daha iyi hizmetlere daha iyi yerlere layık. 4 yıl görev yaptığım süre zarfında Ceyhanlı vatandaşların bize karşı ilgisi, bağlılığı, sevgisi her daim hissettiğiz bir olay oldu, bundan dolayı da Ceyhanlı vatandaşlara çok teşekkür ediyorum. Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesine tayinim çıktı, ama her zaman bir Ceyhanlı olarak yaşayacağım. Ceyhan halkının sıcak

ilgisini, alakasını her yerde bulmak mümkün olmayabilir. Ayrılıklar hüzünlü olur, hepinize bugüne kadar ki ilgi alakanız dan dolayı teşekkür ediyorum. Yeni görev yerlerimde bir abi, kardeş veya Ceyhanlı bir vatandaş olarak yaşadığımız müddetçe ilişkimiz devam edecek. Hakkınızı helal edin, benden yana bir hakkınız varsa da helal olsun” ifadelerini kullandı.

Ceyhan Belediye Başkanı Ali Alper Boydak, Kaymakam Mustafa Ünlüsoy’a üstün hizmetlerinden dolayı plaket ve Ceyhan hatırası hediye takdim etti. Başkan Boydak’ın eşi Nurdan Boydak, Dilek Ünlüsoy hanımefendiye hediye takdim ederek hatıra fotoğrafı çekildi. Davetlilerle tek tek vedalaşan Kaymakam Ünlüsoy, düzenlenen anlamlı yemek ve veda programı için Başkan Boydak’a teşekkür etti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir