19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Üniversite Mezunu Temizlik İşçileri…

Üniversite Mezunu Temizlik İşçileri…

Apartman temizliği, gündelik ev temizliği ve inşaat sonrası temizlik işlerinde çalıştırılmak üzere asgari ücretle çalışacak 5 eleman alınacağını duyuran firmaya, iki günde 16’sı üniversite mezunu olmak üzere 104 kişi başvurdu.

ÜNİVERSİ MEZUNU 2 KİŞİ TEMİZLİKÇİ OLARAK İŞE ALINDI

Edinilen bilgiye göre, Yurt Mahallesi’nde faaliyet gösteren Saha Yöneticilik ve Temizlik Şirketi, talep artışı nedeniyle eleman ihtiyacı duymaya başladı. İlave 5 temizlik elemanı için kadro açan şirket, sosyal medyada ilan vererek, 8 saatlik çalışma karşılığında asgari ücret, sigorta ve öğle yemeği imkanları sağlayacağını duyurdu. Firmanın ilanına iki gün içerisinde toplam 104 kişi başvurdu. Mülakata gelen adaylar arasında, muhasebe, işletme ve inşaat teknolojisi fakültesi ağırlıklı 16 üniversite mezunu olması dikkat çekti. Yapılan değerlendirmede, İşletme Fakültesi’ni bitiren 2 kişi işe alındı. Personeller, apartman temizliği, inşaat sonrası temizlik ve gündelik ev temizliği işlerinde çalıştırılacak.

HER GÜN İŞ BULMA UMUDUYLA GELENLER OLUYOR

Yaklaşık 5 yıllık bir şirket olduklarını ve her eleman alımında benzer durumlar yaşadıkları için artık şaşırmadığını belirten Saha Yöneticilik ve Temizlik Genel Müdürü Hamdi Yılmaz, ‘’Üniversite mezunlarının böyle bir iş için başvurmaları bizi üzüyor. 4 yıllık üniversite bitirmiş kızlar, temizlik işçiliği konusunda iş başvurusunda bulundu. Elimizden geldiğince işçi alımını gerçekleştirdik’’ dedi. Bunun yanı sıra normal günlerde de en az 2-3 kişinin işi başvurusu yaptığını ifade eden Yılmaz, işsizliğin Türkiye’nin en önemli sorunu olduğunu dile getirdi. İsminin açıklanmasını istemeyen İşletme Fakültesi mezunu M.A. ise, ‘’İşsizlik kötü. Geçinebileceğim bir iş bulabildiğim için şanslıyım’’ ifadelerini kullandı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir