19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Ünal Kurt Yumurtalık’tan Aday Adayı…

Ünal Kurt Yumurtalık’tan Aday Adayı…

Ceyhan Şoförler ve Otomobilciler Odası ve Yeni Ceyhan Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatif başkanı Ünal Kurt AK Parti sözcüsü Ömer Çelik’in Ceyhan’a gelişinde büyük bir konvoyla karşıladı. Başkan Kurt daha sonra Yumurtalık’a geçerek esnaflar, STK temsilcileri ile vatandaşlarla bir araya gelen Kurt’a sevgi yumağı oluşturdular ve yapılacak yerel yönetimler seçimlerinde Başkan Kurt’un yanında olduklarının mesajını verdiler.

YUMURTALIK MAKÛS TALİHİNİ YENECEK

Başkan Ünal Kurt ise Yumurtalık Belediye Başkanlığına aday, Adayı olduğunu belirterek Partim AK Parti beni teveccüh gösterir aday gösterirse Yumurtalık Belediyesini AK Belediyeler içerisine dahil olacağını ifade eden Başkan Kurt daha şimdiden Yumurtalık için projelerinin hazır olduğunu ve Yumurtalık’ın mutlaka makus talihini yenmesi gerektiğini ifade etti.,

YATIRIMCILARI MUTLAKA YUMURTALIK’A GETİRECEĞİZ

Başkan Kurt, Doğa ile Tarihi iç,içe barındıran Güneyin incisi Yumurtalık’a Yerli ve yabancı yatırımcıları Yumurtalık’a davet edilerek Turuzim hamlesinin mutlaka yapılacağının altını çizen Başkan Kurt yatırımcıların gelmesi ile Yumurtalık esnafının da büyük ölçüde rahat nefes alacağını belirtti ve çok yakın süreçte ise Yumurtalık için hazırladığı projeleri vatandaşlarla,Esnaflarla,STK Temsilcileri,Oda ve Dernek yöneticileri ile paylaşacağını ifade etti.

Öte yandan Vatandaşlar Başkan Kurt’un Yumurtalık esnafı ile ulaşım araçlarına yardımcı olmalarından dolayı Başkan Kurt’a teşekkür ederek Belediye başkanlığı yolunda başarı dileklerinde bulunarak desteklerimiz her zaman Başkan Ünal Kurt’a dediler.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir