18 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı konseri…

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı konseri…

Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası (ÇDSO), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenecek konseri, küçük ve genç yeteneklere her zaman değer veren, onların müzik yeteneklerinin gelişmesinde ve başarıyla ilerlemelerinde öncülük eden ÇDSO Orkestra Yardımcı ŞefiEray İnal yönetiminde gerçekleşecek.Dünya çapında başarılarıyla ün yapmış, geleceğin piyano virtüözleri olarak umut vaat eden,Çukurova Üniversitesi Rhapsody Piyano Yarışması 1’incileri Tuna TÜNEY ve Tuna BİLGİNsolist olarak yer alacaklar.

W. A. Mozart’ın “Saray’dan Kız Kaçırma Uvertürü” ile başlayacak programda, Tuna Tüney, W. A. Mozart’ın 15 numaralı piyano konçertosunu seslendirecek.

Programın ikinci yarısında Tuna Bilgün, L. Van Beethoven’ın 4 numaralı piyano konçertosunu Adanalı sanat severler için yorumlayacak.

Kaçırılmaması gereken bu muhteşem konseri 22 Nisan 2022 Cuma akşamı Ramazan ayı dolasıyla saat 21.00’da Büyükşehir Belediyesi Konser Salonu’nda izleyebilirsiniz.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir