25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Üfürükçüden Taciz…

Üfürükçüden Taciz…

Adana’da büyü ve muska yapan 74 yaşındaki İbrahim T., ‘Sende papaz büyüsü var, onu bozacağım’ diyerek, 17 yaşındaki D.A.’yı taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.

Psikolojik rahatsızlığı bulunan D.A., önceki gün yengesi Tuğba T. ile merkez Yüreğir İlçesi’ndeki Kazım Karabekir Mahallesi’nde bulunan büyü ve muska yapan İbrahim T.’nin evine gitti. İddiaya göre İbrahim T., yanında yengesi varken D.A.’ya dönüp, “Sende papaz büyüsü var, bunu bozacağım. Bunun için üzerindeki elbiseleri çıkartman lazım” dedi. Bunun üzerine D.A. üzerindeki giysilerini tamamen çıkarıp çıplak kalırken, İbrahim T. dualar okuyarak genç kızın vücudunu elledi. İbrahim T.’nin, “Yarın öğlen gel, büyüyü bozacağım” diye evine gönderdiği D.A., ailesine yaşadıklarını anlattı. Aile de polise giderek şikayetçi oldu.
Ahlak Bürosu Amirliği ekipleri, İbrahim T.’yi ‘Çocuğun cinsel istismarı’ suçlamasıyla gözaltına aldı. Suçlamaları kabul etmeyen İbrahim T., “Ben kesinlikle tacizde bulunmadım. Kendisinde papaz büyüsü vardı. Onu bozmak için dualar okudum, yazdım. Yeni elbise giyinmesini söyledim. O da giyindi ama tacizde bulunmadım. Kendisine 41 defa cin suresi okudum. Bir ipe 41 defa düğüm attım. ‘Yarın gelin büyüyü bozacağım’ dedim ama polisler geldi” diye ifade verdi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir