24 Nisan 2024 , Çarşamba
Ana Sayfa / Bölgesel / Türkmen,’Asıl görev şimdi başlıyor’…

Türkmen,’Asıl görev şimdi başlıyor’…

CHP Adana Milletvekili Av. Elif Doğan TÜRKMEN, Adana ilçelerinde Kongrelerle göreve başlayan CHP örgütlerine tebrik ziyaretlerinde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisinin, tüm örgütleri ile beraber, kol kola gerçekleştireceği iktidar yürüyüşünde hiçbir kuvvetin karşılarında duramayacağının altını çizen Elif Doğan TÜRKMEN, “ülkemizin içinden geçtiği bu zor süreçte seçimle işbaşına gelerek bayrağı teslim alan tüm partililerimize büyük görev düşüyor” dedi.

Yoğun mesai saatleri ile süren TBMM Bütçe görüşmelerindeki nöbetinin sonlanması ile soluğu Adana’da alan TÜRKMEN, ayağının tozu ile, yeni görevlerine başlayan ilçe örgütlerini, gençlik ve kadın kollarını ziyaretle tebrik ederek, tüm partililere her daim yanlarında olduğunu belirtti. TÜRKMEN, seçilen tüm örgütlere, var gücüyle çalışma sözü verdi.

“Kadınların siyasete aktif katılımı sağlanmalı”

Kadınların siyasette ve devletin her kademesinde aktif görevlerde bulunması gerekliliğini her platformda tekrarlayan Milletvekili TÜRKMEN, ilk ziyaretini Çukurova’nın yeni seçilen kadın ilçe Başkanı Zihneti EMRE nezdinde gerçekleştirdi. Ardından, Sarıçam İlçe Başkanı Celal GÜVEN, Yüreğir İlçe Başkanı İsmet YÜKSEL, Seyhan İlçe Başkanı Abeydullah KOLCU Başkanlığındaki ilçe örgütleri ziyaretlerinde partilileri ile bir araya gelerek hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

“CHP tüm örgütleri ile iktidar için hazır ve de nazırdır”

İlçe örgütleri ziyaretlerinde, ülkenin, tüm Cumhuriyet kazanımlarının iktidar eliyle bir bir yok edildiği sıkıntılı bir süreçten geçtiğini hatırlatan Elif Doğan TÜRKMEN, “CHP kurulduğu günden bu yana, Cumhuriyetimizin tüm değerlerini savunmuş ve sonsuza kadar yaşatmak için savunmaya ve mücadele etmeye devam edecektir. Cumhuriyet Halk Partisi, yerelde ve genelde tüm örgütleri ile iktidar olmak için hazır ve de nazırdır” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir