19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Türkmen sorunların çözümü için çaba harcıyor…

Türkmen sorunların çözümü için çaba harcıyor…

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi CHP Adana Milletvekili Av. Elif Doğan TÜRKMEN, Adana ilçe ve köylerine yaptığı ziyaretlerin ardından tespit ettiği sorunları yetkililere taşımaya devam ediyor. Yerel yönetici ve yetkililerle bire bir görüşen Türkmen, sorunların çözümü için çalışıyor.
İlçe ve köy ziyaretlerinde muhtarların, vatandaşın, esnafın, çiftçi ve üreticinin sorunlarını tespit eden Türkmen; sorunları ilgili bakanlara verdiği önergelerle Meclis gündemine taşımakla yetinmeyip, yerel yönetici ve bürokrasi ile de görüşerek sorunlara yerinde çözüm bulmak için çabalıyor.

Adana ASKİ Genel Müdürü Rahmi Pekar’ı önceki gün makamında ziyaret eden Türkmen, ilçe ve köylerden edindiği sorunlar hakkında bilgi verdi. Türkmen ziyarette özellikle Bütünşehir yasası nedeniyle mahalleye dönüşen köylerin alt yapı sorunlarını dile getirdi. Türkmen, Kozan Dikilitaş Mahallesinin içme suyu sorununa dikkat çekerek, vatandaşın ve muhtarların yayladan bağlanan suyun yetersiz olduğu yönündeki şikayetlerini iletti.
Genel Müdür Pekar’da kendisine iletilen sorunlarla ilgileneceğini belirterek, Dekilitaş mahallesinin su sorunu hakkında ekip görevlendireceğini söyledi. Ziyaret sonrası ASKİ’de bulunan vatandaşlarla da bir araya gelen Türkmen, hemşerileri ile sohbet etti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir