19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Su Baskınına Uğrayan İş Yerlerinde Temizlik Çalışması Sürüyor…

Su Baskınına Uğrayan İş Yerlerinde Temizlik Çalışması Sürüyor…

Adana’da dün öğleden sonra etkili olan sağanak nedeniyle merkez Yüreğir ilçesindeki Levent Mahallesi’nde faaliyet gösteren bazı peynir, cam ve pencere imalathaneleri su altında kaldı. Yağmur suyunun dolduğu iş yerlerindeki makine ve teçhizatlar zarar gördü.

Peynir imalathanesinin sorumlusu Ramazan Şahin, yaptığı açıklamada, aşırı yağış nedeniyle iş yerlerini su bastığını, kendi imkanlarıyla suyu tahliye etmeye çalıştıklarını ancak başarılı olamadıklarını belirtti.

Şahin, makinelerin yağmur nedeniyle çalışamaz durumda olduğunu ve üretim yapamadıklarını belirterek, “Zararımızın 150 bin lirayı bulacağını düşünüyorum.” dedi.

Pencere imalathanesinin sorumlusu Abdullah Turan ise iş yerlerindeki zararın 100 bin lirayı geçebileceğini ifade ederek, “Yaklaşık 11 gün önce de yağmur yağmış, iş yerimize su dolmuştu. Önlem alınması için belediyeyi aradığımda dilekçeyle başvurmamız gerektiği belirtildi. Dünkü yağmurla birlikte iş yerimize dolan suyla makine ve teçhizatlarımız zarar gördü.” diye konuştu.

Bu arada, iş yerlerine dolan yağmur suyu Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) ekiplerince vidanjörle çekilirken, ekipler, bölgede tıkanan rögarları da iş makineleriyle açtı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir