25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / TÜRKAV Ceyhan Şubesinden Anlamlı Günde Anlamlı Çalışma…

TÜRKAV Ceyhan Şubesinden Anlamlı Günde Anlamlı Çalışma…

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı Ceyhan Şube Başkanlığı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ÜN aramızdan ayrılışının 80. Yıl dönümünde Türk Gençliğinin milli değerlerini unutmaması ve sahiplenme duygusunu yaşatmak adına Tüm Ceyhan Esnafına ve Ceyhan Halkına ANDIMIZ’ın yazılı olduğu bildiriler dağıttı.

Ülkemizin son günlerde içinden çıkarılması zor ve hassas bir dönemde Milli değerlerimize yapılan iç ve dış odaklı saldırılara karşı Türk Milletinin her ferdinin duyarlı olması adına, gençlerimizin ve çocuklarımızın zihninden ve kalbinden sonsuza dek ATATÜRK adının silinmemesi, ANDIMIZ’ın unutulmaması ve yaşatılması adına özellikle 10 Kasım sabahı yapılan çalışma Ceyhan Esnafına ve Ceyhan halkı tarafından büyük bir ilgile karşılandı ve övgüye sebep oldu.

TÜRKAV Ceyhan Şube Başkanı Beytullah GÜNER yaptığı açıklamada

“Bizler Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı Olarak 80 yıl önce ebediyete intikal eden Türklüğün Yılmaz Savunucusu, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu, İstikbalin ve İstiklalin Ölümsüz Kahramanı, ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ÜN sonsuz anısına sahip çıktığımızı bir kez daha gösterdik.

Hassasiyetimizin tecellisi yalnızca 10 Kasımlarda değil sonsuza dek sürecek Milli bir Görevdir.
Bu gün bu ülkede Anayasayla sabit olmak kaydıyla var olan bir Gerçeklik vardır o da Bu Ülkenin adı Türkiye Cumhuriyeti içerisinde yaşayanlar ise Türk Milletidir. Bu birlik ve beraberliğe hançer vurarak bir milleti öz yurdunda hep birlikte barış içerisinde yaşamaktansa

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir